'

Cadoul potrivit in functie de job sau pasiuni

Cadoul potrivit in functie de job sau pasiuni
Fiecare persoana are propriul sau univers, cu persoane iubite, prieteni, amintiri, momente memorabile, fericite sau triste. In bula noastra proprie ne formam personalitatea, fiind influentati si de ce este in jurul nostru. Avem hobby-uri, pasiuni, job-uri, teluri diferite si povestea fiecaruia este unica pe acest pamant. Insa avem un lucru in comun si anume daruirea cadourilor. Fiindca intr-un an sunt atat de multe zile in care celebrezi, o persoana, o zi anume, o noua piatra de hotar atinsa, cadourile sunt nelipsite de la aceste evenimente. Iata cateva idei de cadouri pentru persoanele dragi din viata ta in functie de job sau pasiuni.

Termosul obiectiv foto

Daca este pasionat de fotografie si isi cara peste tot aparatul sau poate chiar este fotograf profesionist, un astfel de termos ii va fi cu siguranta pe plac. Termosul obiectiv foto este multifunctional si il poate folosi si ca ghiveci, vaza, suport pentru creioane, pahar. Este ideal de luat in calatorii, iar capacul poate deservi ca si farfurie pentru o gustare.

Bol de degustare pentru lenesi

Daca e genul care prefera sa stea in pat decat sa iasa in oras unde in maxim 10 minute i se termina bateriile sociale, atunci acest bol este ideal de oferit in dar. Serile de Netflix & chill vor deveni si mai confortabile. Acest bol de degustare are suport pentru telefon, are o forma ergonomica, este usor si poate fi spalat in masina de spalat vase.

Pusculita travel the world

Daca este o persoana ce n-are stare si abia asteapta sa plece intr-o noua calatorie, sa exploreze locuri si sa-si faca prieteni din mers, atunci aceasta pusculita sigur ii va fi pe plac. In ea poate sa-si colecteze economiile pentru urmatoarea excursie, dar este si o piesa draguta de decor. Pusculita este confectionata din lemn natur si sticla, iar pe ea este imprimat globul pamantesc si expresia travel the world. In fundal se afla chiar si o harta colorata.

Bratara magnetica pentru meseriasi

Daca-i place sa mestereasca intruna cate ceva prin casa sau chiar are o meserie ce implica multe cuie, suruburi, piulite si ce-i mai trebuie lui, atunci aceasta bratara magnetica este un cadou perfect. Bratara este confectionata dintr-un material textil confortabil si se fixeaza rapid pe incheietura prin prindere velcro. E destul de frustrant sa cotrobai prin buzunare sau trusa dupa ceva anume ce iti trebuie, asa ca aceasta bratara il va ajuta sa fie mai eficient si mai rapid, lipindu-si tot ce-i trebuie pe ea.

Toate acestea, dar si multe alte cadouri haioase le regasesti pe site-ul nostru.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!