'

Cadouri inspirate pentru cei din zodia sagetator

Cadouri inspirate pentru cei din zodia sagetator
Iata ca a venit si acel moment din an in care cei din zodia sagetator urmeaza sa isi sarbatoreasca zilele de nastere. Pentru multe persoane sarbatorirea onomasticii este mare bucurie, pentru ca ignora varsta pe care o implinesc si se concentreaza pe petrecerea pe care o vor da si pe cadourile pe care le primesc. Stim cu totii cat de mult iubesc sagetatorii petrecerile, deci pentru ei acest moment este o adevarata bucurie.

Avand in vedere ca este o zodie mereu de actiune, mereu in cautare de nou si inedit, iubeste provocarile si experientele care merita povestite, cu siguranta trebuie sa alegi un cadou care sa ii impresioneze cu adevarat. Deci, daca trebuie sa faci un cadou sagetatorului iubit din viata ta curand, mult succes iti dorim, pentru ca ai nevoie. Nimic nu este imposibil totusi, iar noi suntem alaturi de tine cu tot ce ai nevoie, cu idei de cadouri inedite de unde te poti inspira. Deci, nu mai sta pe ganduri si incepe sesiunea ta de shopping online pentru sarbatoritii care urmeaza.

Impresioneaza barbatul sagetator - gaseste in lista cadoul perfect

Semn de foc, mereu cauta sa fie alaturi de prieteni si in centrul petrecerii, cu siguranta niste cadouri pe care le poate folosi la o petrecere sunt potrivite pentru acesta. Motiv pentru care iti prezentam cateva idei in randurile care urmeaza:

-Jocul X si 0 cu shoturi: chiar daca ideea de joc X si 0 pare ceva plictisitor si vechi, iata ca acesta depaseste asteptarile si apare aici sub o alta forma. Cu o tabla de sticla, care vine la pachet cu niste pahare pentru shot, acest joc poate deveni partenerul ideal al unui sagetator pe care il va aduce la fiecare petrecere, iar distractia nu va intarzia sa apara. Sa nu uitam sa mentionam ca si suspansul va fi mult mai mare pentru cel care va pierde.

-Setul de 4 eprubete: acestea vin la pachet si cu suportul in care pot fi asezate. Aceste eprubete sunt perfecte pentru orice joc improvizat si orice idee nebuneasca o au cei de la petrecere, iar nativul sagetator care va detine un astfel de set va fi cu siguranta incantat, pentru ca este ceva inedit, ce nu gasesti acasa la oricine. Gasesti aici o varianta de acest gen.

-Setul cadou pentru soferi: pentru ca este o fire care nu prea sta pe acasa, deci prefera sa calatoreasca mereu si nu stii niciodata care este urmatoarea sa destinatie, cadoul set pentru soferi poate fi varianta castigatoare. Va primi astfel un organizator auto, o scrumiera pentru masina si organizator pentru scaunul auto. Toate cele necesare pentru a avea la indemana ceea ce ii trebuie atunci cand este la volan.

Lista cu cadouri perfecte pentru femeia sagetator cu care o impresionezi

Fiind o fire sociabila si prietenoasa aceasta este atrasa de partea spirituala si vrea sa descopere mereu noi lucruri. O intereseaza de obicei adevarul si vrea sa stie cat mai multe despre univers si secretele vietii. Totusi nu este visatoare, dar uneori poate totusi este o enigma pe care nu multi o pot intelege.

Descopera astfel cateva cadouri potrivite pentru o femeie din nativul sagetator:

-Ceasul intarziatilor: fiind mai mereu pe fuga, dar curioasa din fire, o femeie sagetator va uita deseori notiunea timpului si este foarte posibil sa ramana furata de piesaj chiar si atunci cand se grabeste, pentru orice i se pare mai interesant. Astfel ceasul intarziatilor este prefect, deoarece cifrele sunt asezate random, intr-un haos total, alaturi de mesajul “whatever, I’m late anyway”.

-Cana din ceramica: este o cana pe care poate scrie cu creta. Mereu pusa pe aventura si calatorii, cu siguranta se va plictisi chiar si atunci cand sta la o cana de cafea cu cineva, deci va fi interesant ca poate scrie cu creta ceva pe cana in acest timp.

Pentru mai multe idei de acest gen, de cadouri pentru orice nativ, va asteptam in cadrul site-ului nostru www.3gifts.ro sa descoperiti toate produsele.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!