'

Cadouri inspirate pentru cei din zodia Gemeni

Cadouri inspirate pentru cei din zodia Gemeni
In perioada mai-iunie, mai exact intre 21 mai si 21 iunie sarbatorim pe toti cei din zodia Gemeni. Daca ai si tu un prieten sau un membru din familie care urmeaza sa fie sarbatorit, vei ajunge, inevitabil la intrebarea: ce sa ii cumpar cadou. Hai sa vedem cu ce te putem inspira!

Gemenii sunt duali

Iar partea buna din asta este ca le plac si una si alta. Adica nu sunt genul acela fixist care isi doresc un singur tip de cadou. Asadar ai noroc, ai mai multe sanse sa impresionezi cu alegerea facuta.

In linii mari vorbim despre sansa ca o astfel de persoana sa aprecieze accesoriile, este posibil sa fie persoane atrase de ideea de nou si de gadget-uri, dar nu in cele din urma trebuie spus ca vorbim despre persoane creative. Langa un nativ gemeni nu te vei plictisi niciodata. Iata acum si cateva idei de cadouri pentru acestia.

Cadouri practice

Gemenii au un stil pragmatic intr-o oarecare masura si vor aprecia ca ceea ce primesc sa le fie si de folos. Astfel, una din recomandarile noastre vizeaza spre exemplu categoria de cani. In categoria noastra de cani originale vei gasi variante dintre cele mai inedite. Surprinde pe sarbatorit cu o cana ce are functie de auto amestecare la o simpla apasare de buton, cadou ideal pentru cei lenesi din fire.

Vezi aici oferta: https://www.3gifts.ro/cani-originale/cana-cu-auto-amestecare.html.


Cadouri creative

Sau cum le spunem noi, cadouri amuzante. Acestea aduc in prim plan partea hilara a unor situatii. Ce ai spune despre un pahar de bere in forma de silueta de femeie? Ai sugera celui caruia ii daruiesti ca are de ales intre bere sau partenera? Poate ca nu este tocmai asa, insa este amuzant peste masura.

Un pix cu cerneala invizibila poate fi un obiect ideal sa faci o gluma cu sarbatoritul. Dar la fel de bine poti alege un set de golf, de fapt un mini set de golf, pentru toaleta. Daca obisnuieste sa stea in baie multa vreme, macar sa faca ceva util, nu-i asa?

Vezi aici oferta: https://www.3gifts.ro/idei-haioase-de-cadou/set-golf-pentru-toaleta.html.


Daca te-am inspirat, nu uita de oferta noastra de 5% reducere! Te asteptam in pagina oficiala cu oferte.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!