'

Cadouri pentru prietenii care stiu de gluma

Cadouri pentru prietenii care stiu de gluma
Probabil oricine isi doreste sa fie inconjurat de oameni amuzanti, care sa le faca viata mai frumoasa in fiecare zi. Deseori chiar si intr-un cuplu nu conteaza atat de mult aspectul fizic, pentru ca este trecator, conteaza mai mult cum te simti alaturi de acea persoana. In grupul de prieteni va fi mereu cel putin o persoana pusa pe glume, care va face sa radeti chiar si in momentele nepotrivite.

Pentru acel prieten din viata ta care nu doar ca glumeste, ci si intelege orice gluma pe care o faci, alege sa ii oferi in dar un cadou pe masura. Poti alege din gama noastra de produse pe cel care crezi ca ii va aduce zambetul pe buze.

Cadouri amuzante - potrivite in orice zi, pentru anumite persoane

Avem cateva produse pe site care cu siguranta va vor face cu ochiul in aceasta alegere indrazneata pentru prietenul amuzant, caruia vreti sa ii intoarceti favorul macar o data si sa fiti voi cei care il faceti sa rada. Printre acestea se enumera:

-Dozatorul pentru bauturi: acest dozator are forma de stingator pentru incendii si este o subtilitate foarte buna prin care sa sugerezi stingerea setei invitatiilor cu o bautura. Nu orice fel de bautura, ci una care are cateva grade, la fel ca focul. Il poate umple cu orice bautura doreste si cu siguranta va face impresie cand va fi gazda cu asa recipient.

-Paletele de ping pong cu o forma mai diferita: acest set de palete numite ping pong poo au forma sugerata de denumirea lor. Exact ca in emoji-ul cu pricina, aceste palete pot fi cu adevarat distractive, mai ales daca merge intr-un spatiu public cu ele pentru a juca ping-pong.

-Set de golf: dar nu orice fel de set, ci in forma de covoras pentru baie, pentru a-si ocupa timpul atunci cand sta pe tron sa zicem mai frumos. Chiar daca nu este adeptul acestui joc, va deveni cu ajutorul setului pe care i-l oferi in dar, in functie de cat de des exerseaza.

Te asteptam in cadrul site-ului nostru pentru a descoperi si mai multe idei pentru prietenii tai amuzanti. Ai grija totusi, aceste cadouri isi pot gasi drum inapoi spre tine, deci ofera-le persoanelor care le vor aprecia si se vor distra copios.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!