'

Cadouri pentru zodia rac - zodia sentimentala

Cadouri pentru zodia rac - zodia sentimentala
Pentru ca a inceput vara si vedetele din luna iunie sunt gemenii si racul, afla de aici care sunt cadourile potrivite pentru persoanele aflate in zodia rac. In curand va trebui sa mergi la ziua onomastica a prietenilor care sunt nascuti in perioada 22 iunie si 21 iulie, deci trebuie sa fii pregatit dinainte.

Pentru ca racii sunt zodiile sentimentale si sensibile ale zodiacului, cu siguranta cadourile personalizate sunt cele care ii vor emotiona. Daca este o zodie care sa aprecieze un astfel de cadou la adevarata sa valoare, aceasta este racul.

Evenimente importante si cadouri pe masura

Daca nu ai in viata ta un rac, inseamna ca nu stii cum este ca o persoana sa tina cu adevarat la tine. In special daca ai o astfel de ruda, familia este pe primul plan, deci probabil este mereu alaturi de tine. Dispozitia sa schimbatoare nu este mereu din cauza ta, pentru ca probabil nu stii mereu ce ai facut sau ce ai zis care sa il fi afectat atat de mult, dar ca si salvare noi venim in intampinarea ta cu diferite idei de cadouri potrivite pentru evenimente diverse.

1.Rama foto personalizata: mergi la un rac cu o rama special creata pentru el cu poze cu voi si cu siguranta ii vei recastiga inima sau prietenia. Avem mai multe variante disponibile pe site dintre care poti alege. Daca este vorba despre iubit sau iubita, rama cu melodie este printre preferate acum si poate vei emotiona chiar pana la lacrimi.

2.Set cadou family: racii iubesc sa petreaca timp alaturi de familie si cu un astfel de joc ii poti atrage atentia. Aceste seturi cuprind diverse jocuri de societate. Pot fi un bun prilej sa va adunati cu totii in jurul mesei.

3.Suportul pentru tableta sau telefon: daca este vorba de ziua unui prieten din zodia rac, opteaza pentru un astfel de suport. Cum nu ii prea place sa iasa de acasa si sa stea in aglomeratie, cu siguranta ii va fi de folos un element care sa ii faciliteze statul in casa, mai ales ca nu trebuie sa mearga singur sa il cumpere.

Toate acestea, alaturi de multe alte dispozitive, cadouri personalizate si elemente inedite poti gasi pe site-ul nostru oficial www.3gifts.ro de unde le poti si comanda. Te asteptam in cadrul site-ului!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!