'

Ce poti oferi prietenilor risipitori sau avari

Ce poti oferi prietenilor risipitori sau avari
Sa recunoastem! Avem cu totii un prienten in grup care parca sfideaza regula din gasca. Este fie cel risipitor, fie excesiv de strangator. Adica strange cureaua mereu, este avar si pune mereu bani la ciorapi. Uneori, privind de la distanta, ne-am dori sa imprumutam de la fiecare cate ceva, insa ce e in exces dauneaza.

Pentru un prieten care este fie risipitor, fie la cealalta extrema, adica un avar, iata cateva sugestii de cadouri. Ori faceti o gluma la nivel de grup ori, cand e ziua lui si va chinuie imaginatia ce sa ii cumparati, veti descoperi la noi cateva cadouri potrivite.

Pusculite haioase

Caci ce idee mai buna poti avea, daca nu o pusculita. Ca o sugestie ca mai are nevoie de una pentru a strange bani sau dimpotriva, ca ar avea nevoie de asa ceva pentru ca risipeste prea mult banii, o pusculita haioasa este o idee excelenta.

It’s a boy - pentru cei care se pregatesc sa primeasca in familia lor un nou membru si vin acele cheltuieli foarte mari. Poate fi un cadou dragut la baby shower. Vezi aici.

Pusculita in forma de obiectiv foto - ai un prieten fotograf. Lucreaza sezonier si cand nu mai are atat de multe evenimente sta pe tusa. Nu ar fi mai bine sa faca economii pentru perioadele moarte? Iata aici.

Pusculita joc de noroc - cel care isi risipeste banii la jocuri de noroc uneori ramane mai sarac ca niciodata din ziua urmatoare de dupa salariu. Ar fi cazul ca aceste riscuri sa fie mai cu masura. Asadar o pusculita suna bine drept cadou pentru o astfel de persoana. Iata aici ce iti propunem.

Kituri si pachete

Nu suna rau. Cu cat un cadou este mai complex, cu atat mai bine. Descopera la noi un set de meseriasi - pentru ca hei, tu esti avar si nu platesti pe altii sa fac mici treburi prin casa pe care le poti face si tu. Sau alege un set de casa noua pentru cel care oricum isi risipeste toti banii pe tot felul de lucruri si niciodata nu ii ajunge bugetul pentru ce si-ar mai dori sa cumpere.

Viata nu este numai despre tipare. Sa nu fim ipocriti. Sunt oameni zgarciti si cand vor primi un cadou general valabil parca nici nu se vor bucura de el. Un cadou ce exprima fix personalitatea lor si in asentiment cu stilul lor de viata ramane insa o amintire unica.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!