'

De ce este oricand potrivit sa oferi in dar o cana?

De ce este oricand potrivit sa oferi in dar o cana?
Despre cadouri fel de fel am discutat cu mai multe ocazii. Pentru diverse evenimente speciale este important sa alegem cadouri pe masura, care sa fie utile si apreciate, in functie si de ceea ce se sarbatoreste. Dar nimeni nu vorbeste despre acele daruri care pot fi oferite in fiecare zi, ca dovada de iubire sau pur si simplu, pentru a face mai frumoasa ziua unei persoane dragi.

Iata ca noi ii ajutam si pe cei care vor sa faca un cadou fara un motiv anume sau care vor sa transmita un mesaj simplu si dragut prin intermediul unui cadou la prima vedere basic, dar care poate fi inedit. Asta daca alegi din gama noastra de produse. Afla ca o cana oferita in dar poate fi chiar o idee excelenta, daca vei sti sa o alegi asa cum trebuie.

Idei de cani originale pe care le poti oferi celor dragi

Poti gasi la noi pe site - 3gifts.ro - cani care au un design original. Gasesti variante inedite pentru fiecare prieten sau ruda. Cu siguranta va fi ceva impresionant cand oferi o cana care reprezinta ceva ce le place sau un hobby, fata de o cana simpla cu un imprimeu obisnuit, ce poate fi achizitionata din orice magazin.

 Descopera cateva dintre cainile noastre originale:

- Cana gamer: cu siguranta ai si tu un prieten sau chiar iubit care odata ce deschide consola sa se joace uita de tot ce este in jur si nu se mai poate desprinde de pe scaun. Iata ca aceasta este cana perfecta pentru el, deoarece ii va capta cu siguranta atentia. Are forma de maneta de jocuri si toata lumea va sti a cui este cana respectiva.
Vezi aici varianta pe care o propunem.

- Cana super: sunt doua variante disponibile la aceste cani. Este cana super mom si cana super dad. Le poti oferi parintilor un astfel de cadou ca si multumire pentru ca au avut atat de multa grija de tine si ca mereu au rezolvat orice problema. Pentru majoritatea copiilor parintii sunt considerati supereroi, pentru ce deseori acestia fac tot ce le sta in putinta pentru puii lor. Poate fi chiar un cadou emotionant, care o sa ii bucure.
Cine stie, poate vor bea in fiecare dimineata cafeaua impreuna in aceste cani primite de la copilul lor.

- Cana toilette: este un cadou amuzant, dar trebuie sa stii ca persoana careia i-o oferi are simtul umorului. Are forma de toaleta aceasta cana si poate fi acel cadou perfect pentru a face haz de necaz. Poate fi o ironie pentru faptul ca prietena ta s-a despartit de iubitul ei si este trista acum. Asta sigur ii va aduce zambetul pe buze. Sau poate prietenul tau a dat de belea la munca si nu stie cum sa rezolve problema.
O astfel de cana poate face ziua mai buna si poate schimba putin atmosfera pentru ca nu avem ce face, “s*it happens”.

- Cana fotbal: iubitori de fotbal exista in fiecare grup de prieteni. Mereu este acea persoana care stie toate rezultatele la meciuri sau care anuleaza intalnirile cu voi pentru ca joaca fotbal sau se uita la un meci. Ofera-i cadoul perfect unei astfel de persoane - cana fotbal cu minge si pantofi. Astfel poate sa fie conectat cu pasiunea lui chiar si cand isi bea cafeaua. Poate juca fotbal cu ajutorul mingii si a mini picioarelor, iar poarta - ce sa vezi - este chiar mingea!

Idei de cadouri inedite precum aceste cani originale poti gasi si in cadrul site-ului nostru oficial, unde te invitam. Oricum ar fi, cadourile sunt mereu o bucurie si noi suntem aici sa te ajutam, oricand, sa oferi celor dragi o astfel de bucurie.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!