'

Gadgeturi originale, variante de cadouri inedit

Gadgeturi originale, variante de cadouri inedit
Traim in era era tehnologiei, a gadgeturilor care mai de care mai performante, ce ne ajuta sa devenim mai eficienti si mai practici. Deja ne-am obisnuit ca la doar cateva click-uri distanta sa putem comanda orice de pe internet, sa gasim toate informatiile de care avem nevoie, sa ne platim utilitatile si asa mai departe. Simplu, rapid si mult mai eficient.

Sunt gresite cadourile ce contin gadgeturi? Cu siguranta nu! Fac parte din viata noastra si ne bucuram de ele la fiecare pas. De aceea ne-am gandit ca in acest articol sa va oferim cateva idei inedite de cadouri ce contin gadgeturi. Sunt practice, ne fac viata mai usoara si cu siguranta oricine s-ar bucura daca le-ar primi. Asadar, haideti sa le descoperim impreuna.

Inainte de toate, cadourile trebuie sa ne reprezinte si sa ni se potriveasca

Orice cadou trebuie sa aiba o semnificatie, sa fie practic si sa ne creeze amintiri. Poti alege dintre acele cadouri haioase, care sa aduca zambete pe buze si momente de fericire ce ne fac sa vedem viata mult mai colorata decat este sau cele mai sentimentale, mai melancolice ce trezesc emotii puternice.

Cand vine vorba despre gadgeturi, acestea sunt cadouri practice care ne ajuta sa fim mai eficienti. Iata cateva idei:

Suport de telefon flexibil pentru lenesi

Astfel de suport  este ideal pentru citire, vizionare de filme, il poti utiliza in autobuz, metrou, in parcuri si asa mai departe. Dupa o zi in care am alergat in stanga si in dreapta, abia asteptam sa ajungem acasa si sa ne relaxam la un film sau la emisiunea noastra preferata. Si cum telefonul este mai la indemana, acest suport pentru telefon flexibil pentru lenesi este perfect.
 
 Carcasa de perete impermeabila pentru smartphone Cashower

Dusul este mult mai relaxant atunci cand ascultam muzica noastra preferata. Aceasta carcasa de perete impermeabila pentru telefon este versatila, impermeabila, ce permite utilizarea smartphonului in spatiile cu umiditatea ridicata precum baia sau bucataria, fara pericolul de a se uda. Este practica, se fixeaza usor pe perete pentru ca include 3 adezivi duri cu sistem de prindere. Este ideala ca si cadou persoanelor dragi din vietile noastre.


● Birou portabil pentru laptop

Foarte multe persoane inca lucreaza remote si au nevoie de un spatiu special unde sa isi poata desfasura munca cat mai confortabil. Un birou portabil pentru laptop este o solutie excelenta, pentru ca ofera posibilitatea de a lucra in orice spatiu din locuinta. Iar pentru ca temperaturile incep sa creasca, pentru cei care locuiesc la casa si au o terasa sau o curte, un astfel de birou le poate crea un mediu confortabil si relaxant. Pot lucra sub cerul liber sa se bucure de natura de unde se pot inspira.

● Cutie de pranz electrica Pro

Este una dintre cele mai ingenioase idei pe care o poti aborda atunci cand mergi la birou, tu sau persoana careia vrei sa ii oferi un astfel de cadou. Cutia de pranz electrica este perfecta pentru a incalzi continutul, fara a mai utiliza cuptorul cu microunde.  Practica, ingenioasa si rapida, este solutia perfecta pentru a avea un pranz delicios.

● Termos cu auto-amestecare 

O alta idee excelenta pentru cadouri este termosul. Poate fi luat oriunde, fie la birou, fie la plimbarile prin natura. Are un buton aflat pe maner, iar odata apasat continutul se va amesteca singur.

Iata cateva idei de cadouri pentru persoanele dragi din vietile voastre. Sunt gadgeturi practice, inedite ce ne fac viata mai usoara.

In cadrul paginii noastre veti gasi mult mai multe astfel de idei de cadouri de unde sa va inspirati si sa alegeti pe cele potrivite atat pentru voi, cat si pentru persoanele dragi din vietile voastre.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!