'

In luna femeilor noi te inspiram cu cadouri potrivite

In luna femeilor noi te inspiram cu cadouri potrivite
Se zice ca martie este luna femeilor, nu numai ziua de 8 martie. Barbatii au si ei o zi acolo in care sa fie rasfatati. Consideram ca le ajunge. Fie ca sunt mame, prietene, colege, fiice, iubite sau sotii, toate femeile merita sa le aratam ca le pretuim, ca suntem recunoscatori pentru toata munca fizica si emotionala pe care o depun, ca suntem fericiti ca fac parte din viata noastra, iar prezenta lor o face de 100 de ori mai buna.

Este important ca noi sa aratam acest lucru si fara vreun motiv anume, fara sa fie vreo sarbatoare specifica, fiindca femeile din viata noastra fac atat de multe lucruri pentru noi. Iar ele nu-ti cer mult, ba chiar fac sacrificii extraordinare si ne ajuta mai mult decat realizam uneori. Se bucura chiar si cand vii acasa cu o floare culeasa de pe undeva, se bucura cand le aduci cafeaua preferata sau cand arati prin actiuni ca le-ai ascultat dorintele. Ele nu-ti cer luna de pe cer, dar ar merita-o. Asa ca ofera-le atentii din cand in cand, caci ele mereu depun efort pentru a-ti arata cat insemni pentru ele. Mai jos vei descoperi un top de idei de cadouri potrivite pentru femei, in functie de relatia pe care o ai cu acestea.

Cadouri pentru femeile ce lucreaza de acasa

Pandemia a fortat multe persoane in a-si cauta un alt job si intr-un fel aceasta schimbare ne-a adus beneficii, fiindca a trebuit sa ne adaptam si sa gasim joburi de tip work from home. Iar pentru multe persoane astfel de joburi sunt ca o mana cereasca. Ce-ti poti dori mai mult decat sa lucrezi din confortul propriei case, imbracat cum vrei tu? Doar daca urmeaza un Zoom meeting trag rapid pe ele o camasa si un sacou. Partea de sus business, partea de jos relaxare totala, in pantaloni de pijama. Nu trebuie sa socializeze, fac oricand drumuri la frigider sa manance ceva, beau cata cafea vor, un adevarat paradis. Iata cateva idei de cadouri pentru femeile ce lucreaza de acasa:

Masa portabila pentru laptop are perna confortabila incorporata, astfel incat sa poate lucra oriunde in casa. Partea superioara ofera un spatiu generos pentru laptop, are mouse pad si suport pentru telefon incorporate. Are un design compact si usor si are inclusiv maner pentru a fi transportata cu usurinta.

Sau poti alege o masa pliabila pentru laptop - aceasta varianta este la fel de confortabila, este versatila, iar picioarele sunt pliabile. Fiind confectionata din bambus este usoara, dar si rezistenta. Are suport pentru pahar si un sertar in care isi poate depozita lucruri utile. Sau vezi aici alta versiune cu baza din aluminiu si gauri de ventilatie ce reduc incalzirea laptopului.

Nu uita si de un organizator de birou sau un incarcator wireless din bambus.

Cadouri pentru momentele de relaxare

Cui nu-i place sa leneveasca si sa se simta confortabil? Trebuie sa stim cand sa punem stop, caci stresul nu face decat sa ne aduca probleme de sanatate. Iar vasele alea pot fi spalate si maine, nu mai bine vizionezi un film? Patul este oaza noastra de relaxare dupa o zi incarcata, asa ca iata cateva idei de cadouri:

Raft pentru pat - acesta se aseaza in cadrul patului si devine ca o noptiera. Ideal pentru a pune tableta, telefonul si pentru a le incarca, dar si pentru alte obiecte pe care le folosesti inainte de a adormi cum ar fi ochelari, carte etc.

Si carei femei nu ii place sa fie cozy, infofolita intr-o patura calduroasa? Alege de la noi o patura cu maneci, plusata, moale si confortabila.

Vezi pe site-ul nostru si alte idei de cadouri si alege in functie de personalitatea femeii, dar si de nevoile ei. Cu siguranta poti face surprize placute la preturi accesibile.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!